Mașinistul este de vânzare!

Da, ați citit bine: se vinde proiectul Mașinistul.

După trei ani în care culesul de povești cu mașini clasice a fost un job cu normă întreagă, am decis că este momentul să fac o schimbare importantă în viața mea. Vreau să dedic mai mult timp familiei (copiilor în special), vreau să călătoresc (mereu mi-am dorit să văd Tanzania, estul Rusiei, Mexicul, China și Polul Nord) și vreau să îmi umplu garajul cu mașinile clasice la care visez de o viață. E timpul să adaug în colecția mea mașini ca Porsche 917k, Aston Martin DBR1, Jaguar C-Type Works Lightweight, Shelby 260 Cobra, Ferrari 250 GT SWB California Spider, Duesenberg SSJ, Talbot-Lago T150-C SS, Horch 853A Special Roadster, Alfa Romeo 6C 2500 Competizione, Dacia 1300 cu seria de șasiu 001, dar și o dorință pe care o am din frageda copilărie: Batmobilul.

Așa că m-am decis că ar fi mai bine să vând întregul proiect Mașinistul unui pasionat capabil să ducă mai departe această poveste de succes. Însă nu este atât de simplu, pentru că acesta trebuie să îndeplinească și câteva condiții:

  • înălțime de peste 1.80 m (preferabil 187 cm)
  • ochi deschiși la culoare
  • barbă stufoasă, cu fire roșcate
  • inteligent, spontan, cu un simț al umorului dezvoltat
  • fin cunoscător al istorie auto (adică să le știe pe toate, dincolo de orice modestie)
  • avere de peste 1.000.000 de euro

Dacă cineva îndeplinește toate aceste condiții și dorește să facă o investiție care nu doar că îi va îngroșa veniturile, dar îi va oferi un statut de vedetă internațională și colaborări avantajoase cu numeroși parteneri, este rugat să îmi scrie la mașinistulfondator@masinistul.ro. Aștept oferte seriose, de la 6 cifre în sus.

Doar azi, 1 aprilie 2019, în ofertă este inclusă și o Dacia 1100 din 1971, cunoscută propular sub numele de Săftica.